1-1 Συνεδρίες

Θα προτιμούσες:

Θα προτιμούσες:

 • Να ανακαλύψεις την αιτία των προβλημάτων ύπνου του μωρού σου;
 • Να μάθεις τις κατάλληλες τεχνικές που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του;
 • Να δημιουργήσεις μια ήρεμη και σταθερή ρουτίνα για σένα και το μωρό σου;
 • Να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο την ώρα του φαγητού;
 • Να είσαι πιο ήρεμη καθημερινά και να απολαμβάνεις τη ζωή σου;
 • Να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση ως γονιός;
 • Να έχεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια για σένα;

Γιατί να επιλέξεις τις ατομικές συνεδρίες μαζί μου;

Αν πιστεύεις πως ο δρόμος προς τη γονεϊκότητα έχει καθημερινές προκλήσεις,αν θέλεις να αποκωδικοποίησεις τα προβλήματα που προκύπτουν με το παιδί σου και νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν δούλεψε τίποτα,τότε οι ατομικές συνεδρίες είναι για σένα!

Η προσέγγιση του Peekaboo

Η φιλοσοφία του είναι να ενδυναμώσει τους γονείς με γνώσεις χωρίς καμιά απόπειρα πίεσης. Ο στόχος του βρίσκεται κοντά στο γονιό που θέλει να κατορθώσει τις αλλαγές που χρειάζεται για μια υγιή καθημερινότητα της οικογένειας χωρίς να μεταβληθεί το γονεϊκό στυλ.

Οτιδήποτε λειτουργεί στην ρουτίνα σας και σε χαροποιεί -κράτησε το! Ωστόσο,αν πιστεύεις ότι μπορεί να βελτιωθεί η υγεία της οικογένειας, το Peekaboo θα είναι κοντά σου για να σου παρέχει συμβουλές,υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε να είναι διαχειρίσιμη κάθε κρίση στην καθημερινότητα σου με το βρέφος.

Υποστηρίζονται ήπιες προσεγγίσεις με σκοπό να χτιστούν υγιείς συνήθειες σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης του παιδιού και μακροπρόθεσμα.

Sessions

Online session

Οι διαδικτυακές μας συναντήσεις μέσω zoom διαρκούν 60’.Πρώτα έχει προηγηθεί μια δωρεάν 30’ τηλεφωνική συνομιλία κατά την οποία θα λάβω το ιστορικό του παιδιού ώστε να σχεδιάσω το κατάλληλο πρόγραμμα για την οικογένεια σου.

Μετά από κάθε συνάντηση μας,θα παίρνεις ένα follow up με τα σημαντικά σημεία της συνεδρίας καθώς και έξτρα βοηθητικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Πάνω από 2 συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά δύο εβδομάδες. Επικοινωνούμε μέσω email απεριόριστα.

1 συνεδρία
75
 •  
Πακέτο 2 συνεδριών
140
 •  
Πακέτο 4 συνεδριών
260
 •  

Home visit session

H επίσκεψη στον χώρο σου είναι εφικτή μόνο σε κατοίκους Λευκωσίας.Επαρχιακές περιοχές χρεώνονται έξτρα.

Μπορείς να την επιλέξεις αν θέλεις μια έξτρα βιωματική συνεδρία μαζί μου (όπως εκπαίδευση ύπνου,δυσκολίες στην σίτιση ή εισαγωγή στις βρεφικές τροφές και με τις δύο μεθόδους, διαχείριση συμπεριφοράς,διακοπή πάνας)

Διαρκεί 2 ώρες και σε αυτήν θα είμαι ο σύμμαχος σου στις προκλήσεις που θα δεχτείς. Θα είμαι εκεί να σε στηρίξω και να σου μεταδώσω την θετική μου ενέργεια! Δεν θα νιώθεις μόνη και αυτό είναι σημαντικό κίνητρο για να μην τα παρατήσεις!

 

Προϋπόθεση να έχουμε συναντηθεί τουλάχιστον 1 φορά  διαδικτυακά ώστε να γνωρίζεις ήδη κάποιες βασικές πληροφορίες για το θέμα προτού περάσουμε στην πράξη!

Κόστος επίσκεψης
200
 •  
Scroll to Top